Blog o blogu – malá inspirace pro všechny skvělé ženy:)

28.08.2014 16:21

Blog o blogu – malá inspirace pro všechny skvělé ženy:)

 

Tak jako každá žena, trávím spoustu času na internetu obhlížením jiných žen, sbírání inspirací v módě, jídle, dietách, věcech týkající se zdraví, článcích o lásce a vztazích a jak všechno dělat v životě nejlépe to jde:)

 

Díky facebooku, který nám dnes poskytuje skvělý nástroj být všemu blízko, jsem fanouškem spousty stránek a různých skupin zabývajících se pozitivním myšlením a různými duchovními směry, ale v poslední době mi to přijde, že je to všechno na jedno brdo. Všude samé obrázky s citáty a s různými motivačními větami, které v podstatě mají člověka nakopnout, ale nějak vás v životě neposunou dál. Pořád se omýlá dokola, kdo co kdysi řekl a jak to nejlépe udělal, ale co si budeme namlouvat dodržovat to v životě je dnes docela těžké. Např. Citát „ Usmívej se dnes – plač zítra ( toto si opakuj každý den)“ - nad tímto citátem se vždycky pousměji..kéž by to tak šlo dodržovat a řídit se tím:-D:-D ale co si budeme povídat, kdo se tímto řídí, když se mu v životě opravdu něco špatného děje?, že:) Ono někdy se pořádně vyplakat, zmlátit polštář a pořádně hystericky křičet je lepší než chodit s umělým úsměvem na tváři:)

 

 

 

Chyběla mi jakási autentičnost, nějaká opravdová, skutečná inspirace..A tak jak vám do života občas přijdou lidé a události, které přesně v ten daný okamžik hledáte a potřebujete i já jsem narazila úplnou náhodou na jeden úžasný blog. Možná to teď bude znít jako reklama, ale opravdu není!! S touto paní opravdu nejsem nijak ve spojení a vůbec se neznáme. Tento blog se jmenuje Svět podle Lu..a můžu vám říct, že jsem byla překvapená, že někdo takový existuje! KONEČNĚ! A díky ní, jsem si zase na chvíli připomněla, jak my ženy jsme opravdu silné a skvělé osůbky. Během dvou dní jsem byla schopná přečíst všechny její články a shlédnout její videa na youtube a opravdu jsem měla po celé dva dny úsměv na tváři. Není to takový ten klasický blog vyznávající styl alá Louise Hay, která vám řekne, že když budete myslet pozitivně bude ve vašem životě všechno perfektní, je to obyčejná ženská, která žije mezi námi a říká věci na rovinu tak jak jsou bez obalu.

 

V životě si někteří projdeme opravdu špatnými věcmi – já s nádorem na mozku, Lu s tím, že přišla o dítě a věřím, že spousta, spousta žen možná něčím podobným jako my. Všechny tyto situace nás, ale dělají silnějšími a lepšími lidmi. Lidmi, kteří si života váží a už se na něj dívají jinak. Každý si hold neseme nějaké těžké břímě, ale život je o tom se znovu postavit na nohy. Zvednout se a udělat něco pro sebe a své okolí, sebrat všechnu sílu, neupadat do depresí a zkusit zvolit jiný směr. A hlavně jít za svým cílem, a za tím co nás skutečně baví a v čem jsme tak dobré. Díky ní jsem si zase připomněla jak je dobré být sama se sebou spokojená, mít se ráda, že stojí za to bojovat ať jsme v jakékoliv životní situaci. Je skvělé vidět, že ženy, které jsou kolem nás jsou takto silné a přesto zvenku působí tak křehce. Takže tímto jí děkuji a určitě se na ni podívejte:) Takovou dávku inspirace bychom měli dostávat častěji.

 

Držím nám všem palce, ne ať je život lehčí, ale ať jsme my silnější a bravurně ho zvládneme a jsme inspirací nejen pro sebe, ale i pro ostatní ženy kolem nás. Učme se od sebe.

 

Anička

Jedna fotka z mé dokonalé dovolené:)