Pro nezadané ženy o lásce

02.06.2014 10:05

Toto je článek pro nezadané slečny, paní, dámy a všechny ženy, které se potýkají v tomhle šíleném světě s muži. Vzhledem k tomu že jsem teď nějaký čas nezadaná a to asi po 10 letech vztahů, ani jsem si neuvědomila, jak je to v dnešní době těžké! Čemu všemu musíme my ženy čelit, a co musíme dělat pro to, abychom našly toho pravého a dokonalého muže pro nás, který by nám vyhovoval ve všech směrech a, že teda jsme docela náročné! A povím Vám milé dámy, je to teda FUŠKA! Zapojím tady trošku pozitivního myšlení:) Ano, afirmuji a vizualizuji na to, že mám krásný a dokonalý vztah,plný lásky a pochopení. Každý večer usínám s představou, že pro mne takový muž existuje a dělám to opravdu často, snažím se postupovat podle všech návodů, které chytré knihy nabízejí. Knihy jako Jak si správně přát od Pierra Frankcha, Láska a vztahy od Dona Miguela Ruize, Tajemství, Vděčnost, Síla je v nás od Louise Hay je toho nespočet a ve všech se píše, jak je strašně jednoduché toho správného partnera najít. Určitě to dělejte taky, pokud to ještě neděláte:) Třeba Vás vesmír vyslyší.

Po roční praxi jak správně a pozitivně myslet, aby můj život byl skvělý a šťastný stále žádného partnera nemám. Je to chyba ve mně nebo ve špatně nastavených pravidlech a návodech? Lehké to teda rozhodně není, ale nevzdávám se a říkám si, že vše přijde v pravou chvíli! 

Otázka č. 1 Být či nebýt s mužem "ve vztahu" 

Otázka nespočetně krát probíraná. Ano či Ne! Člověk si na single život velice rychle zvykne. Pokud teda nejste typ, že musíte mít muže u nohy pořád a z rozchodu skáčete rovnou do dalšího vztahu, jen abyste nebyla sama. Pro ostatní typy žen, které zvládnou být samy, je toto dilema na místě. Nikdo vám nemluví do života, plánujete si život podle svého bez omezení, můžete poznávat bez výčitek spoustu dalších lidí, žádné zpovídání a vysvětlování co jste kde a s kým dělala! Ano, to jsou ty plusy:) Ale pak přichází jako vždy ty mínusy. To co straší všechny okolo nás - samota, pocit stálosti a plánování budoucnosti, děti ...prostě jsme takto biologicky nastavené. A tak jsme v bludném kruhu být či nebýt! Zjistila jsem, že zde existuje jasná odpověď a rozhodnutí a to je ten případ, že potkáte toho pravého, zamilujete se a pak víte, co chcete! A to být ve vztahu!:-D To je příroda, takto to nastavila, na jak dlouho to už je jiná otázka:) 

Otázka č. 2 Existuje vůbec ten pravý, spřízněná duše, osudový muž nebo je to jen klišé? 

Podle mojí vědmy - úžasná paní ze Slovenska, která ví vše:), existují v životě všech lidí vztahy, které jsou osudové a karmicky spjaté. Tento názor se mi velice líbil a docela mě potěšil, že šance potkat takového muže existuje. Takže milé dámy nezoufejte. Horší na tom je, že to nemusí být na celý život, jak nám v pohádkách tloukli do hlavy - žili spolu šťastně až do smrti. V našich životech může být více osudových mužů, kteří nás mají něco naučit, posunout nás dál, dát nám lekci, trošku nás potrápit, rozmazlit - oni to všechno bravurně umí:-D Pokud jste samy a pořád hledáte a randíte a setkáváte se s různými muži, určitě víte, jak je to psychicky náročné a chcete už klid - toho jediného a pravého a pořád ho ne a ne najít, nebojte se a vždycky si řekněte, že to je jen lekce a vaše zkouška a věřte na lepší zítřky. Protože on někde je a hlavně ON SI VÁS NAJDE SÁM! 

Otázka č. 3 Nevysíláme my ženy špatné signály? 

V mém životě a určitě v životě všech žen se točí spousta různých druhů mužů. Jednou muže chcete strašně moc vy a on vás nechce, pak jsou muži, které nechcete vy a oni strašně chtějí vás. Pro mě obě dvě situace příšerné! Dneska jsem přemýšlela jak situace vyřešit a uvažovala jsem, jestli nevysílám špatné signály, nebo spíš jestli je chyba v komunikaci a přijetí signálů mužem. Tuto část by si měli přečíst hlavně muži:-D To že někomu odepíšete a usmějete se na něj, ještě neznamená, že máte o muže zájem. To že jej pochválíte, ještě neznamená, že je váš hrdina a chcete s ním mít kopu dětí. Nevím proč, ale všichni muži v mém okolí si toto asi myslí:-D A tak potřebuji radu, jak se vyhnout těmto trapným situacím, kdy posléze musíte muže odmítnout. Tímto je spojená i otázka v opačné situaci, kdy vám muž složí kompliment a my si myslíme, že jsme pro něj ty pravé a jediné. A zde vznikají ty bolístky na našich srdíčkách. Špatná komunikace a špatné signály. Vytváření si domněnek, to je to co nás ubíjí:) 

Takže znova a znova si musíme říkat NEVYTVÁŘEJME SI DOMNĚNKY jak muži tak ženy nebo budeme všichni stále nešťastní a naučme se komunikovat přímo a na rovinu! Seberme odvahu a postavme se těmto situacím čelem. Co vysíláme, to se nám vrací. Každý ví, jak je nepříjemné, když vám muž slíbí, že se vám ozve a pak se vám neozve a vy vlastně nevíte proč, nevíte co jste udělala špatně..a pak se v tom přehrabáváme a probíráme situaci tam a zpátky a ubíjíme se. Proč nemají muži tu odvahu to říct na rovinu, co bylo špatně a co jim na nás vadí? A dělejme to i my, když se nám muž nelíbí, zkusme mu to říct, ať můžeme jít všichni s čistým svědomím dál a hledat toho pravého!

 Hodně štěstí A.